MC Networking

“Votimet të zgjasin dy ditë”/ Berisha jashtë zgjedhjeve, Kthupi: Imponim nga Kolegji Zgjedhor (VIDEO)

 

Pjesëmarrjen e ulët në zgjedhje, PD e drejtuar nga Lulzim Basha propozon ta zgjidhë duke zgjatur në dy ditë procesin e votimit. Drafti është depozituar në Kuvend ndërkohë për MCN TV, sekretari për çështjet zgjedhore Rezart Kthupi tregon se një tjetër propozim është që në fletën e votimit edhe në rastet kur ka koalicion, në krah të deputetit të jetë emri partisë. Ky propozim për momentin penalizon Berishën.

 

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top