MC Networking

Të punosh si programues/ Malaj: Kërkesë e lartë. Hasa: Taksimi, ndikim negativ (VIDEO)

 

Degët e Teknologjisë së Informacionit dhe komunikimit janë nga më të preferuarat tashmë edhe për tregun e sigurt të punës. Por nga ana tjetër pengesë për këtë kategori bëhet e ligji për profesionet e lira nëpërmjet taksimit më të lartë.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top