MC Networking

"Xhadat"denoncojnë dhunën e mësuesit në shkollën private në Tiranë (VIDEO)

Emisioni investigativ "Xhadat" ka publikuar një video ku shfaqet një nga mësuesit e njërës nga shkollat private që ushtron aktivitetin e saj në periferi të Tiranës, në të cilin mësuesi shfaqet duke goditur me grusht nxënësin.

Gjithashtu nga video, fyerjet gjatë orarit të mësimit duket se janë kthyer në diçka të zakonshme.

Shkolla private e licensuar nga Ministria e Arsimit, premton mësimdhënie bashkëkohore dhe me standarde të larta, por nga ana tjetër, nxit dhunën, pasojat e së cilës në shoqërinë shqiptare herë pas here kanë rezultuar fatale.

Shkolla që "Xhadat" e emërtuan " Druri ka dalë nga xheneti" duhet të jap një sqarim në lidhje me ngjarjen e rëndë.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top