MC Networking

EuropeIN / Zyrtarët e BE-së: Shqipëria ka treguar frymën evropiane; i qëndrojmë afër

BE mbështet integrimin evropian të Shqipërisë, ndërkohë që Shqipëria ka vepruar në përputhje me politikën e jashtme evropiane dhe ka treguar frymë evropiane. Por cilat janë arritjet e Shqipërisë në rrugën e anëtarësimit në BE dhe cilat janë disa prej fushave, ku duhet të investohet më tepër sipas zyrtarëve të BE?! Ndiqni “EuropeIN” nga Blerina Goce.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top