MC Networking

Rama-kontrollorëve: Kush nuk kthehet nesër në punë, s’ka më vend në Albcontrol!

Në foto: Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Rama ka reaguar sërish lidhur me situatën e krijuar në Aeroportin e Rinasit. Nëpërmjet në statusi në twitter, kreu i qeverisë u ka bërë thirrje të gjithë kontrollorëve që të kthehen në punë ndryshe nuk do të gjejnë më vend në Albcontrol.

Apel për kontrollorët e Rinasit: Ndahuni nga ata që ju futën në këtë lojë të çmendur me zjarrin! Braktisini në rrugën e tyre qorre organizatorët e kallzuar penalisht! Kush nuk kthehet në punë nesër, nuk do gjejë më vend në Albcontrol. Koha e Rrumpallës ka vdekur dhe nuk kthehet!”, shkruan Rama në twitter.

  • Comments

0 Comments:

Scroll to Top