MC Networking

Në pritje të likuidatorit për mikrokreditë/ Ministria e Drejtësisë ende pa përgjigje për kërkesën e BSH (VIDEO)

Afro dy muaj nga revokimi i licencës së MCA dhe Final pas akuzës së ngritur nga Prokuroria për mashtrim dhe vjedhje, qytetarët e dëmtuar nuk e kanë ende të qartë se çfarë do bëhet me ta. Banka e Shqipërisë ka dërguar një shkresë pranë Ministrisë së Drejtësisë për të emëruar likuidatorin që do trajtojë portofolin e kredive, por deri më tani nuk ka asnjë përgjigje.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top