MC Networking

3 aplikime, asnjë përgjigje nga Kadastra. Riaplikimi tarifohet për së dyti (VIDEO)

Qytetarët në Durrës prej javësh hasin vështirësi në marrjen e shërbimeve në institucionet publike. Kjo për shkak të mosfunksionimit të sistemit, ndërsa problematika më e madhe haset në kadastër dhe institutin e sigurimeve shoqërore.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top