MC Networking

Ekonomia tkurr familjet/ Çiftet bëjnë 1 fëmijë, Gjika: Në fokus karriera (VIDEO)

 

Vitet e fundit çiftet e reja në vendin tonë po hezitojnë të bëjnë me shumë se 1 fëmijë. Për ekspertët ky fenomen lidhet me pamundësinë ekonomike si dhe dëshirën e gruas për të bërë ndjekur karrierën.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top