MC Networking

“Kandidoj nëse ndalojnë Berishën”/ Argita Malltezi: Qeveria teknike objektiv realist (VIDEO)

Në qershor të këtij viti Sali Berisha mbush gjashtë muaj pa marrë pjesë në seancat parlamentare dhe kuvendi do të duhet të vendosë nëse do ia heqë ose jo mandatin.

Duket se kjo çështje dhe situata juridike e Sali Berishës në vitin 2025, do të jenë vendimtar për të ardhmen politike të Argita Malltezit.

Në një intervistë për MCN TV, ajo thotë se është 100% e angazhuar me aksionin opozitar.

Por kur u pyet nëse do të jetë në listën për deputete, Malltezi la të kuptohet se kjo do të ndodhë nëse Berisha nuk do të lejohet të kandidojë.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top