MC Networking

“Lulëzon” turizmi i seksit/ Vijnë nga Amerika Latine, Rusia dhe Ukraina (VIDEO)

 

Ushtrimi i prostitucionit është një nga arsyet që shumë vajza të huaja kryesisht nga vende të varfëra zgjedhin Shqipërinë për të punuar si eskorta. Ato vijnë kryesisht nga Amerika Latinë, Rusa dhe Ukrainë. Biznesin e ushtrojnë në apartamente të marra me qira, dhe pagesat variojnë nga 100 deri në 1000 euro.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
“Lulëzon” turizmi i seksit/ Vijnë nga Amerika Latine, Rusia dhe Ukraina (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.