MC Networking

Durrës, më shumë plazhe për privatin. Ndahen parcelat, Myshketa: “Currila” nuk ekziston më (VIDEO)

Në fillim të muajit shkurt, Këshilli Bashkiak në Durrës ka miratuar hartën e parcelave të plazhit, me raportin 70 me 30 % në favor të privatit.

Sipas këshilltarit Joni Myshketa, ku nuk është raport i drejtë, pasi sipas tij, duhet të ketë më shumë hapësira publike.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
Durrës, më shumë plazhe për privatin. Ndahen parcelat, Myshketa: “Currila” nuk ekziston më (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.