MC Networking

1500 euro për një fëmijë autik (VIDEO)

Në ditën ndërkombëtare të autizmit, MCN sjell historinë e një nëne me dy fëmijë 25-vjeçarë të spektrit autik.

Ajo thotë se kempi që merr nga shteti është i papërfillshëm, ndërsa Egla Bajrami nga Klubi i Prindërve të Fëmijëve Autikë, thotë se për të trajtuar një fëmijë duhen të paktën 1500 euro në muaj.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
1500 euro për një fëmijë autik (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.