MC Networking

Votohet ligji për zonat e mbrojtura. Reagon BE: Duhej transparencë, do ndjekim çdo hap (VIDEO)

Kuvendi ka miratuar me 74 vota ligjin për Zonat e Mbrojtura. Menjëherë pas votimit në Parlament ka reaguar edhe Bashkimi Evropian nëpërmjet një deklarate ku thuhej e ky proces duhet te kishte transparencë.

Nga ana tjetër Ministrja e Mjedisit, Mirela Kumbaro garantoi se nuk do të ketë asnjë cenim të këtyre sipërfaqeve.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
Votohet ligji për zonat e mbrojtura. Reagon BE: Duhej transparencë, do ndjekim çdo hap (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.