MC Networking

Një psikolog për 300 nxënës (VIDEO)

Institucionet arsimore dhe shëndetësore në vend vuajnë mungesën e psikologëve dhe punonjësve socialë.

Ndonëse roli i tyre është mjaft i rëndësishëm duket se qeveria nuk ka një strategji për shtimin e numrit të tyre, ndërsa shumica e psikologëve dhe punonjësve social synon të emigrojnë jashtë shtetit, njëjtë si bluzat e bardha.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
Një psikolog për 300 nxënës (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.