MC Networking

Protestë për ajrin/ Aktivistët: Elbasani, qyteti më i ndotur në Europë (VIDEO)

Qytetarë dhe aktivistë në Elbasan kanë dalë në protestë këtë të hënë për të kërkuar masa për cilësinë e ajrit. Protestuesit thonë se shëndeti i tyre rrezikohet çdo ditë pasi niveli i ndotjes ka kaluar çdo normë europiane.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
Protestë për ajrin/ Aktivistët: Elbasani, qyteti më i ndotur në Europë (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.