MC Networking

“Radikalistët”, Dervishi: U paragjykuan! (VIDEO)

Rehabilitimi dhe riintegrimi i shqiptarëve të rikthyer nga kampet e Al-Hol, ka hasur në steorotipe dhe paragjykime.

Kështu shprehet për MCN, Lejdi Dervishi, drejtoreshë e Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, e cila thotë se ende nuk dihet nurmi i saktë i shtetasve shqiptarë të mbetur në kampet siriane.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top