MC Networking

Qeveria blen hotelin e Sulo Shehut (VIDEO)

Me një transaksion tejet absurd qeveria shqiptare ka blerë për 9 milionë dollarë një hotel-gërmadhë në qendër të Vlorës në pronësi të biznesmenit Sulo Shehu. Shpenzimet për blerjen e hotelit që më pas do të shembet për t’i hapur rrugë projektit për rigjenerimin e sheshit të Vlorës, u morën përsipër nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top
Qeveria blen hotelin e Sulo Shehut (VIDEO) | MCN TV

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.