MC Networking

Monolog/ “Jo” egërsisë e vetëgjyqësisë edhe kur burimi i tyre është dhimbja

Raportimi i një lajmi tragjik

Në një ngjarje tragjike, raportimi mediatik mund të dalë nga kontrolli

 

Ngjarja tragjike në Fier

Mirëkuptohen reagimet e familjarëve të viktimës, të cilët kërkojnë drejtësi

 

Raportimi i lajmeve tragjike

Duhet shmangur gjuha ekstremiste, edhe kur ajo vjen si pasojë e dhimbjes

 

“Jo” vetëgjyqësisë

Gjuha e ashpër për vetëgjyqësi duhet shmangur, edhe kur ajo vjen si pasojë e dhimbjes

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top