MC Networking

Shqiptarët heqin maskat (VIDEO)

Qytetarët pothuajse e kanë hequr maskën pavarësisht se vendimi ende nuk është shfuqizuar.

Nga një vëzhgim i MCN, të moshuarit shprehen se ndihen të mbrojtuar nga vaksina, ndërsa të rinjtë shprehen se s’është më e nevojshme.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top