MC Networking

Linjat ndërurbane rritin çmimin e biletës (VIDEO)

Disa linja ndërqytetase kanë rritur pa asnjë shpjegim çmimin e biletës me 50 lekë më shumë, ndërsa linja e Durrësit me 20 lekë. Qytetarët që udhëtojnë shpesh thonë se kjo rritje është e pajustifikuashme.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top