MC Networking

Lindjet tkurren me 12% (VIDEO)

Lindshmëria në vendin tonë po pëson një rënië drastike vitet e fundit.

Në një intervistë për TvT, drejtori i maternitetit “Koço Gliozheni”, Genci Hyska tregon se si kanq qenë shifrat e lindjeve gjatë viteve të fundit, në krahasim me vitet e mëparshme.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top