MC Networking

Abuzimet me lejet e ndërtimit (VIDEO)

Pasojat e rënda të tërmetit të 26 nëntorit kanë ardhur si pasojë e abuzimeve me lejet e ndërtimit. Kreu i Institutit te Ndërtimit Agron Hysenlliu ka thënë për TVT se puna ka caluar tek zbatimi dhe jo projketimi. Hysenlliu ka kërkuar nga zyrta urbanistike, që të mos japin vetëm leje ndërtimi, por të kryejnë kontrollin e banesave.

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top