MC Networking

"Toy Boy" seriali më i suksesshëm në Netflix

Toy Boy është një seri televizive spanjolle e prodhuar nga Atresmedia në bashkëpunim me "Plano a Plano" për transmetimin e saj në Antena 3.

Netflix ka një tjetër shfaqje hit në katalogun e saj, dhe është sërish një prodhim nga Spanja. Është e pamundur të mos krahasosh "Toy Boy" me "Magic Mike" të vitit 2012 dhe Hustlers 2019, të cilat kryesisht kanë ripërcaktuar portretizimin e striptistëve në ekranet e mëdha dhe të vogla. Sidoqoftë, kjo seri televizive shkon edhe më tej, duke marrë sugjerime nga shfaqjet e hitit si Revenge, How To Get Aëay With Murder, dhe madje edhe Game of Thrones.

Toy Boy na jep gjithçka: seks, dashuri, krim, para, familje, miqësi./screenrant.com/

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top