MC Networking

"Naked" një ndër filmat më të ndjekur në Netflix

"Naked" është një film komedi amerikane realizuar në vitin 2017 me regji nga Michael Tiddes dhe është shkruar nga Rick Alvarez, Cory Koller dhe Marlon Wayans.

Është një xhirim i filmit suedez 2000 Naken. Filmi u publikua në Netflix më 11 gusht 2017.

Mësuesit zëvendësues Rob Anderson i ofrohet një punë mësimore me kohë të plotë, por nuk ka dëshirë të bëjë atë me angazhim afatgjatë. Ai dhe e fejuara e tij, mjeke Megan Swope, fluturojnë për në Charleston, Karolina e Jugut, për martesën e tyre ditën tjetër.

Babai i Megan, biznesmeni me fuqi të lartë Reginald, ka ftuar ish të dashurin e suksesshëm të Megan, Cody. Rob shkon duke pirë me dëshmitarin Benny, vetëm për t'u zgjuar ditën e dasmës së tij, i zhveshur në një ashensor në një hotel larg kishës.

Ai arrestohet, por kur këmbanat e kishës zhurmojnë, ai tërhiqet me kohë, duke u zgjuar në ashensor një orë më parë; Rob e kupton se ai është ngecur në një situatë me kohë kufizuar. Ai bën gjithçka për të arritur në kishë për t'u martuar me Megan.

 

 

  • Comments

0 Comments:

Copyright © 2015 MCN TV Të gjitha të drejtat e rezervuara
Dizenjuar dhe Programuar nga MCN
Scroll to Top